Порада туристу: Найочікуваніші найбожевільніші атракціони 2016 року

Порада туристу: Найочікуваніші найбожевільніші атракціони 2016 року

Укрінформ
Цей рік обіцяє бути супер-багатим на нові враження. Божевільні вчені і дизайнери розробляють безліч нових, по-справжньому «диких» атракціонів.

Укрінформ обрав 6 найбільш моторошних і хвилюючих, поряд з тим захоплюючих і вражаючих, атракціонів, які відкриють цього року. 

Lightning Rod у Dollywood (Піджен Фордж, штат Теннессі)

Стане найшвидшою у світі дерев'яною американською гіркою. Її електромагнітні двигуни дозволяють розганятися до 117,5 км/год. Ви будете котитися вниз з 61-метрової висоти, під 73-градусним кутом. 

The Joker у Six Flags Discovery Kingdom (Вальєхо, Каліфорнія)

«Джокер» - однойменний з головним лиходієм «Бетмена» атракціон, який  у буквальному сенсі перевертатиме пасажирів вгору-вниз. Зміна ракурсів буде дуже різкою, а сидіння даватимуть змогу зсуватися з місця, що спричиняє ще більший викид адреналіну від страху.

Valravn у Cedar Point (Сандаск, штат Огайо)

Це буде найвищий і найшвидший «монстр» серед металевих атракціонів. Valravn ультра-широкий, має 8-місні вагони, які будуть возити пасажирів на висоту 68 метрів, зависатимуть у повітрі на 4 секунди, змінять положення на 90 градусів і різко скотиться з 65-метрової висоти. Потім їхатимуть зі швидкістю 120 км на годину, досягнуть 50-метрової висоти і сягнуть вниз під кутом 90 градусів, цей трюк повторять декілька разів підряд.

Total Mayhem у Six Flags Great Adventure (Джексон, Нью-Джерсі)

Це буде повне божевілля! Потяг здійматиметься на висоту 36,5 метрів і «летітиме» під кутом 90 градусів вниз, потім ще декілька разів вас піднімуть угору-вниз,  перетнете багаторівневий трек з інверсіями і знову впадете до низу під кутом трохи більше 90 градусів. Але з місця на зовнішній стороні треку, який буде самостійно обертатися назад і вперед, як божевільне колесо огляду, розпочнеться нова поїздка...

Mako у SeaWorld (Орландо, Флорида).

З висоти 61 метрів (найвищі гірки у Флориді), зі швидкістю 117 км/год, оминаючи 9 «пагорбів» і вигинів, ви впадете у воду. Під час з’їзду ви проходитиме повз експонати різних мешканців підводного світу. А після приземлення зможете побачити їх на власні очі, бо ця гірка розташована на території одного з найбільших океанаріумів.

GaleForce у  Castaway Cove (Оушен-Сіті, Нью-Джерсі)

GaleForce сягатиме 38-метрової висоти, а після вільно «падатимуть» з неї під кутом 90 градусів вниз на іншу сторону. І так тричі, вперед і назад, останній запуск розганяється до 100 км/год.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-