Кенія скасовує візи для дітей і зменшує туристичний податок

Кенія скасовує візи для дітей і зменшує туристичний податок

Укрінформ
Президент Кенії Ухуру Кеніата оприлюднив безпрецедентний пакет з розвитку туризму, щоб повернути мандрівників до Кенії після теракту у квітні.

Про це повідомляє туристичний портал Afro Tourism.

За його словами, візові збори для дітей до 16 років будуть скасовані на невизначений термін з 1 лютого 2016 року.

Також врегулюється розмір так званих паркових зборів, стягнутих з іноземців за відвідування національних парків країни. Максимальний розмір такого збору - 60 доларів США, а не 90, як було минулих років. Крім того, буде скасовано ПДВ з паркових зборів. У Кенії налічується більше 50 національних парків і заповідників..

Для чартерів до 30 червня 2018 року діятиме знижка на посадку в Момбасі та Малінді у розмірі 30 доларів. Окрім того, аеропорти Малінді розширили, що дасть змогу приймати більшу кількість туристів.

Президент також оголосив, що буде покращена інфраструктура, це полегшить поїздки навколо Кенійського узбережжя: "Ми продовжуємо інвестувати значні кошти в нашу інфраструктуру в усвідомленні того, що якість доріг і послуг мають найважливіше значення для соціально-економічних перетворень, яких ми прагнемо".

Також запалановано будівництво порту – Рейц Момбаса-Роуд і Донг. Туристи зможуть дістатися до південного узбережжя Діані без використання порома.

Президент запевнив, що за безпеку в країні туристи можуть не хвилюватися, наголосивши, що Міжнародний уряд  також це визнав.

Нагадаємо, що у квітні минулого року сомалійські бойовики вбили у Кенійському університеті майже 150 студентів. Така подія значно зменшила потік туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-