Експерти назвали найкращий водний атракціон у світі

Експерти назвали найкращий водний атракціон у світі

Укрінформ
Асоціація парків та розваг (IAAPA) визнала найкращий водний атракціон в аквапарку Siam Park на Тенеріфе.

Про це повідомляється на офіційному сайті асоціації.

Новий атракціон «Сінгха» (Singha), що відкрився в цьому році, був названий «Кращим новим водним атракціоном року» на конференції Міжнародної асоціації парків розваг і атракціонів IAAPA Attractions Expo-2015 в Орландо (США). Атракціон знаходиться в аквапарку Siam Park на Тенеріфе (Канарські острови), який був визнаний кращим аквапарком к світі за версією порталу TripAdvisor.

«Сінгха» — це водна американська гірка, аналогів якої поки що немає в жодному аквапарку світу. Звивистий шлях, загальна довжина якого становить 240 метрів, долається на плотах, розрахованих на трьох осіб і розвиваючих рекордну швидкість до 6 м/с на підйомі і 18 м/с на узвозі, при цьому гірка має 14 різких поворотів.

Створенням атракціону займалася канадська компанія ProSlide Technology, світовий лідер в області дизайну, проектування і виготовлення скловолоконних атракціонів для аквапарків і водних гірок. Для атракціону «Сінгха» Сіам‑парку інженери ProSlide розробили принципово нову систему руху води, що забезпечує небувалу швидкість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-