Ворог обстріляв п'ять населених пунктів Сумщини та Чернігівщини - понад 40 «прильотів»

Ворог обстріляв п'ять населених пунктів Сумщини та Чернігівщини - понад 40 «прильотів»

Укрінформ
російські війська протягом дня завдали ударів по п'яти населених пунктах Чернігівської та Сумської областей, загалом зафіксовані понад 40 влучань.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомило в Телеграмі.

Зокрема, з 12:50 до 12:55 в районі села Зоря відбулися два влучання, імовірно, з міномета 120-міліметрового калібру. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

З 13:15 до 13:45 зафіксовані 14 влучань, імовірно, з такої ж зброї в районі Баранівки. Унаслідок ворожого обстрілу загорілася суха трава, пожежа ліквідована.

О 13:40 загарбники здійснили два влучання, імовірно, протитанковими керованими ракетами по району села Костобобрів. Про втрати серед місцевого населення інформація не надходила.

З 15:25 до 15:35 у районі села Ромашкове зафіксовані дев'ять влучань, імовірно, зі ствольної артилерії. З 16:02 до 16:05 — сім влучань, імовірно, із самохідних артилерійських установок у районі Сваркового. В обох випадках інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Читайте також: російські війська обстріляли з безпілотника Нікопольський район, поранений чоловік

Близько 17:48 відбулися вісім влучань, імовірно, зі ствольної артилерії в районі Шалигіного. Ворожим вогнем пошкоджені два приватні будинки.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня російські війська обстріляли два прикордонні села Чернігівської області.

У Сумській області 26 березня від ворожих ударів потерпали дві територіальні громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-