На Бахмутському напрямку ворог завдав 163 удари, відбулося 19 бойових зіткнень

На Бахмутському напрямку ворог завдав 163 удари, відбулося 19 бойових зіткнень

Єдині новини
Укрінформ
Упродовж доби на Бахмутському напрямку ворог здійснив 163 обстріли, відбулося 19 боєзіткнень. Силами оборони знищено 124 окупантів, поранено – 149.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

«Бахмут залишається головним напрямком удару в нашій операційні зоні, де противник зосереджує головні зусилля. За цю добу в районі самого Бахмута, в районі н.п. Богданівка, Іванівське він наніс 163 обстріли різними типами ствольної та реактивної артилерії, відбулося 19 боєзіткнень, 3 авіаудари. Також в районі самого міста Бахмут 30 обстрілів, 17 боєзіткнень там відбулося. 124 окупанти було знищено 149 зазнали поранень різного ступеня», - повідомив Череватий.

Він додав, що Сили оборони знають наміри противника, розуміють свої сили, контролюють і вчасно вибудовують свою оборону, завдаючи превентивні удари ракетами та артилерією. Також Череватий запевнив, що українські захисники знають, де ворог зосереджує свої головні зусилля, та не дозволяють йому прорвати оборону.

Читайте також: У Новотроїцькому під Маріуполем здетонував ворожий склад боєприпасів – Андрющенко

Як повідомляв Укрінформ, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявив сьогодні, що оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-