У столиці припинили діяльність ще п'яти нелегальних гральних закладів

У столиці припинили діяльність ще п'яти нелегальних гральних закладів

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність п'яти нелегальних гральних закладів у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність 5 закладів, в яких здійснювалася незаконна діяльність у сфері грального бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що гральні заклади працювали протягом тривалого часу без створення юридичної особи та відповідно без сплати податків. Співробітники Бюро економічної безпеки України, на підставі ухвал районного суду м. Києва провели 5 обшуків за місцем знаходження нелегальних гральних закладів на території Голосіївського, Дарницького та Оболонського районів міста Києва.

За результатами обшуків виявлені та вилучені 77 системних блоки, 65 моніторів та інші товарно-матеріальні цінності, необхідні для організації та провадження послуг з азартних ігор. Окрім того, вилучені 20 тисяч гривень готівкою. Вилучене майно визнане речовими доказами у кримінальному провадженні.

Читайте також: Схема на 180 мільярдів: у київському банку відмивали гроші підпільних онлайн-казино

Як повідомляв Укрінформ, Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київської області спільно с працівниками Національною поліції з початку року припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів в Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі.

Фото: Бюро економічної безпеки, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-