На сайті Укрінформу відкрили рубрику «Відбудова»

На сайті Укрінформу відкрили рубрику «Відбудова»

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” долучилося до інформаційного висвітлення процесу відбудови України, який вже розпочався та набирає обертів.

На сайті Укрінформу відкрили постійну рубрику “Відбудова”, що присвячена подіям та процесам, пов'язаним з повоєнним відновленням та розвитком України.

Рубрика складається з традиційних елементів: стрічки новин та аналітичної частини - публікацій, репортажів, інтервʼю. Читачі мають можливість ознайомитися з новинами та оглядами про відновлення та реконструкцію пошкоджених об'єктів, історіями про проєкти та ініціативи, спрямовані на відновлення економіки та соціальної сфери як у деокупованих громадах, так і в цілому по Україні, про інвестиційні проєкти та зусилля із залучення іноземних інвесторів до післявоєнного розвитку України.

Читайте також: ЄС надаватиме Україні військову, економічну та політичну підтримку, скільки буде необхідно

У рубриці публікуватимуться інтерв'ю з експертами та представниками влади, які займаються питаннями відновлення та розвитку регіонів України, аналітичні матеріали про стан розвитку окремих галузей економіки, обʼєктів інфраструктури, громад, їхній потенціал для розвитку, а також репортажі про проєкти та ініціативи з відбудови та поліпшення житлових і соціальних умов для переселенців та мешканців деокупованих територій України.

Як зазначив генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко, “наше завдання - дати читачу чітку картину відновлення, які здобутки та перемоги ми маємо на цьому шляху, чого нам це вартує, які труднощі ми долаємо, хто та як нам допомагає, які технології використовуємо, до чого взагалі прагнемо”.

На його думку, рубрика буде цікавою та корисною як пересічним читачам, так і тим, хто ухвалює рішення в органах влади, державних та приватних компаніях, є лідерами думок та організаторами економічних, суспільно-політичних процесів.

Читайте також: Кубраков назвав пріоритетні напрями відновлення України

Укрінформ – єдине національне інформаційне агентство України, яке працює з 1918 року. Щодня агентство надає читачам понад 300 достовірних новин за добу, ексклюзивні коментарі, аналітичні матеріали, інтерв'ю, інфографіки, відео та фото.

Укрінформ вже 6 років поспіль є лідером серед електронних ЗМІ України за дотриманням професійних журналістських стандартів за висновками експертів Інституту масової інформації.

Укрінформ представлений у багатьох соцмережах, загальна аудиторія становить близько 1,2 млн фоловерів: Instagram, Telegram, Facebook, Twitter, YouTube, зокрема аудиторія YouTube налічує майже 600 тис глядачів, а читачів Twitter UKRINFORM понад 300 тисяч.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Укрінформ залишається одним з небагатьох джерел достовірної та оперативної інформації. Крім того, агентство “Укрінформ” є найбільш відомим українським медіа, яке працює для закордонної аудиторії з метою донесення достовірної інформації для всього світу, в тому числі про військову агресію російської федерації на території України. Агентство продукує інформаційні матеріали українською, англійською, німецькою, іспанською, французькою, польською та японською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-