Зеленський на Запоріжжі провів нараду з військовими і правоохоронцями

Зеленський на Запоріжжі провів нараду з військовими і правоохоронцями

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Запорізької області ознайомився з роботою командного пункту оперативного угруповання військ «Запоріжжя» та провів нараду щодо ситуації в регіоні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зеленський вручив ордени та медалі працівникам Служби безпеки, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Робоча поїздка Президента України до Запорізької області / Фото: Офіс Президента

«Дякую вам за захист нашої держави, всіх нас. За захист наших домівок, територіальної цілісності й життя в Україні. Бажаю вам міцного здоров'я. Бажаю великої перемоги, і вона обов'язково буде», – сказав Президент.

Під його головуванням також відбулася нарада з військовим командуванням і керівниками правоохоронних органів Запорізької області.

Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко поінформував, зокрема, про соціально-економічну ситуацію в регіоні та забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.

У свою чергу командувач ОУВ «Запоріжжя» генерал-майор Сергій Літвінов доповів про оперативну обстановку й готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань за призначенням.

Читайте також: Зеленський: Дякую всім, хто привчає ворога до того, що Україну кремлю не взяти

Крім того, Зеленський заслухав інформацію від керівництва Служби безпеки та Національної поліції в області.

Як повідомлялося, Президент Зеленський у понеділок відвідав передові позиції українських військовослужбовців на Запоріжжі та вручив воїнам державні нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-