Оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю - Сирський

Оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю - Сирський

Укрінформ
Оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста.

Як передає Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал Military Media Center, про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, який вчергове відвідав найгарячіші точки Бахмутського напрямку.

"Триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація стабільно складна. Ворог зазнає значних втрат в людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогу шансів реалізувати свої задуми", - зазначив командувач Сухопутних військ.

Читайте також: «вагнерівці» депортують мешканців Бахмута — Череватий

Як наголосив Сирський, оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста, зведених укріплень та обладнаних вогневих споруд.

"Мужність і героїзм наших воїнів, у поєднанні з умілим використанням зброї, застосуванням маневру силами та засобами, дозволили вести оборону міста понад всі граничні терміни та прогнози", - підкреслив він.

"Ми прораховуємо всі можливі варіанти розвитку подій, та будемо діяти адекватно до обстановки, що склалася", - зазначив Сирський.

Читайте також: Армійська авіація безперервно завдає росіянам значних втрат — Сирський

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, ворог зосереджує основні зусилля на наступальних діях на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Сили оборони відбили понад 60 атак росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-