росіяни за добу обстріляли 17 населених пунктів Харківщини

росіяни за добу обстріляли 17 населених пунктів Харківщини

Фото
Укрінформ
війська російської федерації за минулу добу обстріляли щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Зокрема, під ударами російських загарбників були Куп'янськ, Липці, Стрілеча, Огірцеве, Табаївка та інші міста і села Харківщини.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено 5-поверховий житловий будинок та приватне домоволодіння. Також зруйновані господарчі споруди.

З мінометів та іншого озброєння ворог обстрілював смт Дворічна Куп'янського району. Пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди.

За даними Синєгубова, за добу від ворожих обстрілів люди не постраждали.

Крім того, триває гуманітарне розмінування. За минулу добу в області знешкоджено 59 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення продовжуються бої. Ворог намагався вести наступальні дії в районі с. Синьківка Куп'янського району, але отримав відсіч та успіху не мав», - заявив Синєгубов.

Читайте також: росіяни за добу 20 разів обстріляли Херсонщину, четверо поранених

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Сили оборони відбили понад 60 атак противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-