На Херсонщині госпіталізували чотирьох людей, які підірвались на мінах

На Херсонщині госпіталізували чотирьох людей, які підірвались на мінах

Укрінформ
На Херсонщині поблизу села Костирка на російській міні підірвався чоловік, який оглядав поле. Це вже четвертий подібний випадок за день.

Про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Вже четвертий випадок за день підриву на вибухівці цивільного. На цей раз поблизу села Костирка Високопільського району. Чоловік оглядав поле і натрапив на міну, залишену руснею», - зазначив Прокудін.

Читайте також: На Херсонщині цивільний підірвався на протипіхотній міні

За його інформацією, годинами раніше у Бериславському районі, біля сіл Іщенка та Іванівка, на полях підірвалися ще троє людей.

«У трагічному підсумку - 4 людини з тяжкими травмами знаходяться у лікарнях», - констатував Прокудін.

Він закликав мешканців Херсонщини утриматись від відвідування лісів, лісосмуг, полів, берегів річок, які ще не оглянули сапери. Наголошують, що ці території є потенційно замінованими і небезпечними.

Читайте також: На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на міні, їх госпіталізували з тяжкими пораненнями

Як повідомляв Укрінформ, у Великоолександрівській громаді Херсонської області на залишеній росіянами протипіхотній міні “Лепесток” підірвався 25-річний мирний житель, постраждалому завдані тяжкі поранення.

У Херсонській області вибухотехніки Нацполіції обстежили 4,1 гектара територій, вилучили 70 вибухонебезпечних предметів, знищили – 30. Піротехніки ДСНС обстежили 3 гектари територій, вилучили та знешкодили 58 вибухонебезпечних предметів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-