Кондратюк обговорила протидію російській пропаганді з віцемаршалком Сенату Польщі

Кондратюк обговорила протидію російській пропаганді з віцемаршалком Сенату Польщі

Фото
Укрінформ
Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк разом із віцемаршалком Сенату Польщі Міхалом Камінським обговорили спільну протидію російській пропаганді та дезінформації.

Про це Кондратюк повідомила у Фейсбуціпередає Укрінформ.

“Питання інформаційної безпеки та протидії російській пропаганді й дезінформації обговорили на зустрічі із віцемаршалком Сенату Польщі Міхалом Камінським. Переконана, російська пропаганда і дезінформація – це така ж зброя, як і ракети та бомби, якими вони цинічно обстрілюють мирні українські міста. Ми говорили про спільну протидію цим загрозам та викликам”, - написала Кондратюк.

Читайте також: Депортація українських дітей: Кондратюк розраховує на окрему резолюцію ПАРЄ на весняній сесії

За її словами, одне з важливих завдань - не втомлюватися розповідати і доносити Європі та світові правду про події в Україні і воєнні злочини, які здійснює рф. На думку Кондратюк, “у цьому могло б допомогти спільне українсько-польське виробництво фільмів”.

“Маємо також максимально обмежувати інформаційний вплив росії. Включно із припиненням діяльності на території країн ЄС тих установ та організацій, які можуть бути використані та задіяні у поширенні російської дезінформації та пропаганди”, - наголосила заступниця Голови ВР.

Вона нагадала, що по це, зокрема, йшлося у резолюції парламенту Литви із зверненням до країн ЄС і НАТО про необхідність повної міжнародної ізоляції росії.

Читайте також: Уже ні в кого немає сумнівів, що спецтрибунал для рф буде створений – Кондратюк

Як повідомлялося, напередодні річниці початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну латвійський парламент ухвалив заяву, в якій наголошується на підтримці України, засуджуються злочини росії, а також міститься заклик до всеосяжної ізоляції рф.

Фото: Олена Кондратюк, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-