«Поки є можливість»: у ГУР закликали колаборантів виїжджати з Криму

«Поки є можливість»: у ГУР закликали колаборантів виїжджати з Криму

Укрінформ
Усім тим, хто працює на росію, найближчим часом краще залишити територію тимчасово окупованого Криму.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ із посиланням на ГУР Міноборони.

"Щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати і повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим у рідну українську гавань, що обов'язково відбудеться найближчим часом. Тому всім тим, хто працює на росію, справді найближчим часом краще покинути територію українського Криму", – заявив Юсов.

Він додав, що російське командування на півострові та окупаційна адміністрація дуже активно продають нерухомість і вивозять свої сім'ї з Криму, а усім іншим кажуть, мовляв, усе під контролем.

Читайте також: У селі Грушівка в окупованому Криму майорить прапор України

«Але це вже як мем, що "спецоперація" йде за планом... І це привід задуматися всім іншим, хто пов'язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще покидати, доки така можливість є", – підсумував Юсов.

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника постпреда в АРК Дениса Чистікова, до тимчасово окупованого Криму із території росії почали запускати більше пасажирських та вантажних потягів, які можуть використовувати для евакуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-