Атака «шахедів» на Київщину: кількість загиблих у Ржищеві зросла до восьми

Атака «шахедів» на Київщину: кількість загиблих у Ржищеві зросла до восьми

Фото, відео
Укрінформ
У місті Ржищів Київської області внаслідок атаки загинуло вісім людей, ймовірно, під завалами перебуває чотири особи.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області повідомляє у Фейсбуці.

В ДСНС нагадали, що вночі 22 березня у місті Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. Пожежу ліквідовано о 06:50 на площі 330 метрів квадратних.

Читайте також: росія дістане політичну і військову відповідь за атаки на Запоріжжя і Київщину – Президент

“Станом на 18:00 загинуло 8 осіб, постраждало 7 осіб та врятовано 1 особу. Ймовірно, під завалами перебуває 4 особи”, - повідомили в ДСНС.

На місці події залучено 116 чоловік особового складу та 27 одиниць техніки. На місці події працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області вночі 22 березня у Ржищеві внаслідок ворожої атаки дронами частково були зруйновані четвертий та п'ятий поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.

За даними начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, кількість загиблих внаслідок нічної ворожої атаки дронами на Київську область становила сім осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-