МКІП провело тренінг зі стратегічних комунікацій для представників облвійськадміністрацій

МКІП провело тренінг зі стратегічних комунікацій для представників облвійськадміністрацій

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики організувало та провело для представників ОВА тренінг із стратегічних комунікацій

Як передає Укрінформ, про це Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомляє у Телеграмі.

Учора закінчилася дводенна освітня зустріч «Обмін та вдосконалення підходів до стратегічних комунікацій» для представників ОВА, відповідальних за комунікацію. Тренінг був організований МКІП спільно з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та проектом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні».

Читайте також: В Укрінформі відбувся тренінг з тактичної медицини

«Два дуже корисних дні для всіх учасників освітньої зустрічі, в тому числі і для нас. Адже завдяки безпосередньому спілкуванню з комунікаційниками ОВА, з людьми, які працюють на передовій інформаційної боротьби, вдалося дізнатися низку важливих проблем роботи в регіонах, і як наслідок – покращити спільну координацію для їх вирішення і налагодження співпраці у майбутньому», - зазначив Ткаченко.

Він подякував колегам за те, що попри постійні повітряні тривоги змогли дістатися Києва і долучитися до очної зустрічі. «Ми пройшли непростий рік і ваша діяльність на інформаційному фронті є складовою успішності нашої боротьби», - наголосив Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, в агентстві пройшов тренінг, присвячений етичним моментам роботи журналістів з жертвами або свідками воєнних злочинів.

Фото: Олександр Ткаченко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-