Шмигаль про нові атаки рф: Список злочинів поповнюється щодня, треба зупинити агресора

Шмигаль про нові атаки рф: Список злочинів поповнюється щодня, треба зупинити агресора

Укрінформ
Список злочинів російської федерації, які здійснюються на території України, поповнюється щодня, тому необхідно зупинити та покарати агресора.

Так Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відреагував у Твіттері на нещодавні обстріли ворогом регіонів.

«Багатоповерхівка в Запоріжжі, гуртожиток на Київщині. російські ракети та дрони знову свідомо поцілили в цивільні об'єкти. Є загиблі та поранені. Список злочинів країни-терориста поповнюється щодня. Необхідно зупинити та покарати агресора», - зазначив Шмигаль.

Як повідомлялося, російські військові 22 березня близько 12:00 випустили по Запоріжжю шість ракет. Попередньо постраждало більше 20 людей, серед них троє дітей. Одна з ракет поцілила між двома багатоповерхівками, в яких частково зруйновані квартири, балкони, пошкоджено дахи та вибито вікна. Також вибуховою хвилею та уламками пошкоджено інші розташовані поруч житлові будинки, автівки та інші об’єкти цивільної інфраструктури міста. Пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами перебувають люди, дані щодо постраждалих уточнюються.

На місці події працюють співробітники екстрено-рятувальних служб та правоохоронці, які фіксують черговий злочин рф.

Читайте також: Кількість постраждалих через обстріл Запоріжжя зросла до 33, під завалами можуть бути люди

У Київській області вночі 22 березня у Ржищеві внаслідок ворожої атаки дронами частково були зруйновані четвертий та п'ятий поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. Вдень рятувальники дістали тіла ще двох людей з-під завалів гуртожитку, таким чином, кількість жертв нічної атаки росіян зросла до шести.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-