Урядова делегація у Латвії обговорить питання відновлення України — Немчінов

Урядова делегація у Латвії обговорить питання відновлення України — Немчінов

Укрінформ
Делегація під керівництвом міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова розпочала візит до Латвії, у межах якого планує провести низку зустрічей із високопосадовцями та бізнесменами для обговорення питань відновлення України.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на Телеграм Немчінова.

«У ході візиту заплановано зустрічі різних форматів із високопосадовцями та латвійськими бізнесменами для обговорення питань відновлення України, а також потенціалу зміцнення та розширення двостороннього економічного співробітництва. По завершенню українська урядова делегація візьме участь у засіданні Латвійсько-української міжурядової комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва», - зазначив міністр.

За його словами, першим заходом стало відвідування делегацією виробника тактичного одягу, військового обладнання та систем забезпечення військового персоналу. Компанія спеціалізується на багатошаровому функціональному військовому одязі та тактичному спорядженні, виготовленому для використання під час бойових ситуацій у різноманітних середовищах та за різних погодних умов. Вона є експортером товарів військового призначення.

Читайте також: Латвія передасть Україні медичне обладнання майже на €300 тисяч

Представники України також відвідали виробника та експортера безпілотних літальних апаратів та авіаційних систем комерційного та військового призначення. Компанія заснована у 2015 році та створює рішення, які використовують новаторські безпілотні можливості для підвищення ефективності та підвищення безпеки.

У складі делегації разом з урядовцями перебувають українські підприємці.

Фото: Олег Немчінов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-