рф готує спецоперацію з дискредитації воєнно-політичного керівництва України – розвідка

рф готує спецоперацію з дискредитації воєнно-політичного керівництва України – розвідка

Укрінформ
За даними української розвідки, найближчим часом може бути запущено широку інформаційно-психологічну спецоперацію з дискредитації низки представників українського воєнно-політичного керівництва. 

Про це йдеться у повідомленні ГУР, передає Укрінформ.

Зокрема, за даними розвідки, дискредитаційна кампанія може бути спрямована проти начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали, очільника СБУ Василя Малюка, міністра оборони Олексія Резнікова, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, виконувача обов’язків голови Національної поліції Івана Виговського та ін.

Серед іншого, дискредитаційна кампанія також може включати «вкид» сфабрикованих матеріалів в українських та міжнародних ЗМІ.

Читайте також: білоруська армія наразі не бере участь у війні з Україною - розвідка

«Мета ІПСО – посіяти невпевненість в оборонних спроможностях нашої держави серед українських громадян та міжнародних партнерів. Це, на думку російських спецслужб, має спричинити політичну нестабільність всередині країни та зменшити довіру до України з боку міжнародної антипутінської коаліції», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, рф постійно проводить проти України інформаційно-психологічну операцію (так звану ІПСО), залучаючи дуже потужні і дорогі сили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-