Штатні підрозділи військ білорусі на Таврійському напрямку не зафіксовані - Єрін

Штатні підрозділи військ білорусі на Таврійському напрямку не зафіксовані - Єрін

Укрінформ
На території України, зокрема, на Таврійському напрямку, не зафіксовано участі штатних підрозділів збройних сил білорусі.

Про це у телемарафоні заявив керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін, передає кореспондент Укрінформу.

«Не зафіксовано участі штатних підрозділів збройних сил білорусі на території України, зокрема, на Таврійському напрямку», - поінформував він.

Відповідаючи на питання щодо інформації від мера Мелітополя Івана Федорова про те, що у Кирилівку заїхали білоруські військові, Єрін сказав, що про цю ситуацію відомо небагато.

За його словами, на південній ділянці фронту, що стосується саме білорусів, якоїсь великої активності немає.

Читайте також: Підготовки до наступу рф на Таврійському напрямку не спостерігається - Єрін

«Можливо, якась невелика група або ще якийсь невеличкий підрозділ – чи то чвк, чи інше, - якимось способом і був присутній (у цьому районі – ред.). Але активної якоїсь участі саме білорусів наразі не зафіксовано. Саме штатних лінійних підрозділів білоруської армії наразі там (у цьому регіоні – ред.) немає», - уточнив керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Відповідаючи на питання щодо мобілізації ресурсів росіян на різних ділянках південного фронту, можливо і біля Запоріжжя, він заявив, що там не спостерігається якоїсь великої активності саме організацій на кшталт пвк «вагнер».

Як повідомлялося, 26 січня мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що в тимчасово окуповану Кирилівку приїхали білоруські військові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-