рф навряд чи досягла успіхів біля Оріхова і Вугледара, це дезінформація – розвідка Британії

рф навряд чи досягла успіхів біля Оріхова і Вугледара, це дезінформація – розвідка Британії

Укрінформ
У британській розвідці піддали сумнівам те, що рф досягла якихось успіхів біля Оріхова і Вугледара, оскільки російські військові джерела навмисно поширюють дезінформацію.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в п`ятницю Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зазначається у зведенні, останні шість днів російські інтернет-коментатори стверджують, що війська рф значно просунулися вперед, прорвавши українську оборону на двох ділянках: у Запорізькій області біля Оріхова та 100 км на схід - у Донецькій області поблизу Вугледара.

російські підрозділи, ймовірно, проводили локальні розвідувальні атаки поблизу Оріхова та Вугледара, але дуже малоймовірно, що росія справді досягла якихось істотних успіхів, вважає британська розвідка.

Читайте також: рф відправить в Україну мобілізованих, які пройшли навчання у білорусі - розвідка Британії

«Існує реальна ймовірність того, що російські військові джерела навмисно поширюють дезінформацію, намагаючись натякнути, що російська операція продовжується», - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше розвідка Британії заявляла, що росія, ймовірно, завершила навчання 2-ї гвардійської мотострілецької дивізії (ГМСД) у білорусі, яка проводила навчання з осені 2022 року, їх відправлять на війну в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-