Із Рубіжного росіяни вивозять обладнання картонно-тарного комбінату

Із Рубіжного росіяни вивозять обладнання картонно-тарного комбінату

Укрінформ
У тимчасово захопленому Рубіжному російські загарбники демонтують обладнання місцевого картонно-тарного комбінату та вивозять його на Кубань, на металургійному комбінаті в окупованому Алчевську приймають винятково тих працівників, які мають паспорт російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«На картонно-тарному комбінаті в Рубіжному з'явилися робітники. Туди нещодавно доставили автокран, навантажувачі, приїхали кілька фур. Демонтують три агрегати з виробництва паперу. Це сучасне обладнання є компактним, простим в налаштуванні та користуванні. Як кажуть співробітники, обладнання прямуватиме на Кубань, де є аналогічний завод», – зазначили в ОВА.

Як зауважили в обладміністрації, ситуація схожа з тою, що сталася в захопленому росіянами Сєвєродонецьку, звідки все вціліле на заводі «Азот» обладнання вивозять у місто Розсош (рф).

Встановлено також, що на території псевдореспубліки «лнр» загарбники налагоджують національний роумінг росії. За даними ОВА, деяким користувачам стала доступною низка послуг компаній, однак на цьому поки все й завершилося – будівництва мереж будь-якого з російських операторів на сьогодні не планується.

Читайте також: У Маріуполі сталася «бавовна» в районі металургійного заводу - Андрющенко

«В Алчевську вишукувались черги за паспортами. Примусово паспортизувати вирішили працівників металургійного комбінату, яких не допускають до роботи без нового папірця. Вибір – звільнятися або йти до паспортного столу. Для отримання повістки знайдуть у будь-якому випадку, якщо тільки добре не заховаєшся», – додали в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 26 січня в Луганській області підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських військ поблизу Площанки, Невського й Червонопопівки.

На Куп’янському напрямку загарбники обстріляли Стельмахівку. На Лиманському напрямку під ворожий вогонь потрапили райони Невського, Червонопопівки, Кремінної, Діброви та Кузьминого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-