Для допомоги медсистемі на платформу United24 перекажуть ₴20 мільйонів від продажу автомобілів BMW

Для допомоги медсистемі на платформу United24 перекажуть ₴20 мільйонів від продажу автомобілів BMW

Укрінформ
На платформу United24 для допомоги медичній системі офіційний імпортер BMW Group в Україні перерахує 20 млн грн від продажу автомобілів.

Про це Міністерство охорони здоров'я повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Платформа United24 оголосила про початок співпраці з АВТ Баварія, офіційним імпортером BMW Group в Україні. Компанія представила 400 “благодійних” автомобілів – 50 000 гривень з продажу кожного будуть перераховані на напрям “Медична допомога” платформи United24”, - ідеться в повідомленні.

За словам міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, від початку повномасштабного вторгнення медична система України працює з великим навантаженням. Загарбники вбивають медичних працівників, руйнують лікарні, крадуть обладнання. “Але ми не здаємося і кожен на своєму місці боремося за свою країну. Тож я вдячний компаніям, які у такий непростий час підставляють нам плече підтримки”, – сказав очільник МОЗ.

Читайте також: Україна на гроші від United24 закупила 22 апарати вакуумної терапії ран

Своєю чергою генеральний директор АВТ Баварія Ерік Бернінг пообіцяв, що компанія спрямує всі свої можливості, щоб підтримувати Україну й надалі.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні за кошти, зібрані через платформу United24, закуплено 22 апарати вакуумної терапії ран.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-