Резніков на виставці знищеної техніки рф: «другу армію світу» можна й треба перемагати

Резніков на виставці знищеної техніки рф: «другу армію світу» можна й треба перемагати

Фото
Укрінформ
Міністри оборони Олексій Резніков і внутрішніх справ Денис Монастирський відвідали виставку знищеної російської військової техніки, що діє на Михайлівській площі Києва.

Про це повідомляє АрміяInform, передає Укрінформ.

За словами Резнікова, така виставка організована з кількох причин. Насамперед - аби відзначити героїчність і мужність ЗСУ і всього сектору безпеки і оборони, а також щоб нагадати українцям, що війна — гаряча її фаза — ще триває.

"Розслаблятись, вступати у партію тих, хто завершив війну, ще зарано. Війна триває, і нині складні бої на Донбасі, на Харківщині і на півдні України. Ми ще остаточно не завершили цю кампанію з перемоги над орками. І третя причина — ми маємо продемонструвати всьому світові, що так звану другу армію світу можна й потрібно перемагати. Їх потрібно нищити. І виставка якраз є свідчення цього", — сказав глава МОУ.

Читайте також: росія вже зазнала в Україні таких втрат, як СРСР в Афганістані – Міноборони Британії

Він також зазначив, що у цьому проєкті беруть участь Міноборони, МВС, Міністерство закордонних справ, Міністерство культури та інформаційної політики, Міністерство розвитку громад та територій, Міністерство ветеранів.

Виставка знищеної російської військової техніки у Києві / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Як повідомлялося, 22 травня на Михайлівській площі Києва виставили знищену військову техніку російських загарбників. Зокрема, експонуються танк Т-72Б3, башта від БМД-4, машина РЕБ і частина позашляховика "Тигр".

Читайте також: Буданов розповів про тактичні помилки «другої армії світу»

Збройні сили України з 24 лютого по 28 травня ліквідували близько 30 тисяч російських військових.

Перше фото: АрміяInform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-