Де дивитися футбольний матч Шотландія - Україна

Де дивитися футбольний матч Шотландія - Україна

Укрінформ
У середу, 1 червня, футболісти національної збірної України у Глазго зіграють півфінальний поєдинок плей-офф відбору чемпіонату світу-2022 проти команди Шотландії.

На території України матч, який розпочнеться на стадіоні «Гемпден Парк» о 21.45 за київським часом, транслюватиме канал «Україна» в ефірі телеканалу "Індиго TV", а також «Футбол 1»,  платформа oll.tv та YouTube-канал Української асоціації футболу, передає Укрінформ. 

Зазначимо, що спочатку ця зустріч мала відбутися 24 березня, проте її  перенесли через військове вторгнення рф. Переможець матчу у фіналі кваліфікації 5 червня у Кардіффі зіграє проти команди Уельсу.

Збірна України посіла друге місце у своїй відбірковій групі слідом за Францією, обійшовши команди Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстану.

Якщо підопічні Олександра Петракова зможуть пройти Шотландію та Уельс, то у фінальній стадії чемпіонату світу у Катарі зіграють у групі B з командами Англії, США та Ірану.

Читайте також: Збірна України провела двосторонній матч на зборі у Словенії

Готуючись до стикових поєдинків, українці провели три поєдинки проти європейських клубів. Наша команда перемогла у Німеччині менхенгладбахську «Боруссію» (2:1), в Італії - «Емполі» (3:1), а потім завершила внічию (1:1) зустріч з найстарішим футбольним клубом Хорватії «Рієкою».

Фото: uaf.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-