Біля Зміїного ворог готує провокацію із захопленим українським катером - ОК «Південь»

Біля Зміїного ворог готує провокацію із захопленим українським катером - ОК «Південь»

Укрінформ
Біляі острова Зміїний виявили малий броньований артилерійський катер ВМС ЗСУ, захоплений росіянами у Бердянську на початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомило у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Поблизу острова Зміїний виявлено один з малих броньованих артилерійських катерів ВМС Збройних Сил України, що був захоплений рашистами в Бердянську на початку вторгнення", - йдеться у повідомленні.

У командуванні вважають цілком імовірним, що ворог намагатиметься використати такий катер, ще й під українським прапором, у своїх провокаціях з обстрілом іноземних цивільних суден, а може й прибережних районів як України, так і інших держав Чорноморського регіону.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська зміцнюють свої сили на острові Зміїний заради контролю над морськими шляхами у північно-західній частині Чорного моря і підготували до застосування ракетні комплекси С-400.

Читайте також: росія тримає напоготові у Чорному морі два кораблі з ракетами «Калібр»

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-