У Харкові сталася стрілянина, троє загиблих

У Харкові сталася стрілянина, троє загиблих

Укрінформ
Поліція встановлює обставини події в Холодногірському районі міста Харкова: під час перестрілки загинули троє чоловіків.

Про це повідомляє у Телеграмі Поліція Харківської області, передає Укрінформ.

“25 травня о 20:50 до чергової частини ГУНП в Харківській області надійшла інформація, що в Холодногірському районі міста Харкова невідомий стріляє з автомата. Під час затримання правопорушник був знешкоджений”, - йдеться у повідомленні.

На затримання зловмисника оперативно були направлені поліцейські полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу.

На місце події прибули керівництво головного управління поліції, працюють дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Збираються речові докази, які будуть направлені на експертне дослідження. Встановлюються обставини події, особи учасників перестрілки.

Читайте також: На Харківщині через обстріл згорів торговельний центр

За інформацією місцевих ЗМІ, один із загиблих чоловіків, був у військовій формі.

Слідчим відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-