Керівництво рф повертає своїх солдатів додому або в труні, або з пораненням – СБУ

Керівництво рф повертає своїх солдатів додому або в труні, або з пораненням – СБУ

Відео
Укрінформ
Військове керівництво рф не дозволяє своїм військовим вирватися з війни в Україні, погрожуючи розстрілами тим, хто захоче залишити свої позиції. В цій ситуації загарбники можуть вижити лише у випадку, якщо потраплять у полон.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ, посилаючись на нові свідчення полонених росіян.

«Хотели уйти из части, своим ходом. Расторгнуть контракт, одним словом. На что командир нам ответил, что уедем только «двухсотыми» или «трехсотыми». Если мы попробуем убежать, все будет заминировано. И по нам будут стрелять наши же посты», – розповідають вони СБУ.

Як зазначається, ця партія російських військових потрапила в полон після контрнаступу ЗСУ на Харківщині, коли українські бійці взяли їх у кільце. Зараз із ними працюють слідчі СБУ, а самі загарбники раді, що зберегли своє життя.

Для тих росіян, хто також хоче залишитися живими, в СБУ нагадали номер телефону, спеціально створеного для таких випадків: 2402. Він доступний для українських і російських операторів.

Читайте також: Від елітної 58 армії росії не залишилось практично нічого – перехоплення СБУ

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 25 травня ліквідували близько 29 450 російських військових. Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Лиманському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-