Google Maps додає дані для пішоходів та оновлює мапи рельєфу

Google Maps додає дані для пішоходів та оновлює мапи рельєфу

Укрінформ
Компанія Google оголосила, що планує оновити в додатку Google Maps мапи та додати опції, які допоможуть легше переходити вулиці.

Передає Укрінформ з посиланням на VentureBeat.

Як зазначається, додаток Google Maps уже вказує ширину дороги, щоб користувачі могли розрізняти алеї та магістралі. Незабаром додаток відображатиме точний масштаб доріг, а також наявність тротуарів, що може стати у пригоді людям з інвалідністю.

Компанія додає візуальні вдосконалення для Google Maps за допомогою "алгоритмічної техніки кольорових карт", щоб полегшити розмежування форм рельєфу, як-от пляжів, пустель та ущелин.

Google заявила, що використовувала штучний інтелект та зображення із супутників для визначення різних видів рельєфу: посушливий, гірський, лісовий чи льодовий. Компанія використала для кожного виду рельєфу окремий діапазон забарвлень.

Читайте також: Apple повертає Google Maps на смартгодинники

Нова карта Google з’явиться цього тижня, а розширені дані про вулиці спочатку додадуть для Нью-Йорка й Сан-Франциско, а в найближчі місяці - для Лондона. Згодом розширену інформацію про дороги отримають більше міст. 

Photo Illustration by Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-