У Бразилії запускають грошові перекази через Facebook Pay

У Бразилії запускають грошові перекази через Facebook Pay

Укрінформ
Месенджер WhatsApp запускає функцію електронних грошових переказів і платежів через Facebook Pay на території Бразилії.

Про це повідомляється в блозі WhatsApp.

"Ми раді оголосити, що електронні платежі відсьогодні доступні користувачам на території Бразилії. Тепер вони зможуть безпечним способом відправляти гроші або робити покупки у місцевих компаній прямо в чаті. Понад 10 мільйонів компаній у сфері малого та мікробізнесу підтримують життєдіяльність спільнот і населених пунктів у Бразилії. Там стало звичним відправляти повідомлення WhatsApp компаніям, щоб отримати необхідну інформацію. Тепер клієнти зможуть не тільки переглядати каталоги магазинів, а й оплачувати товари, що сподобалися", - йдеться в повідомленні.

Система підтримує картки місцевих банків Banco do Brasil, Nubankі Sicredi. Також компанія співпрацює з провідною платіжною системою в Бразилії - Cielo.

Оскільки функція платежів працює через платіжну систему Facebook Pay, у майбутньому компанія планує дозволити використовувати одну і ту ж картку в усіх сервісах Facebook.

Читайте також: EasyPay випустила віртуальну платіжну картку

Для користувачів послуга буде безкоштовною, з підприємств платіжна система стягуватиме комісію за обробку клієнтських платежів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-