Zoom почне відключати користувачів, які не

Zoom почне відключати користувачів, які не "оновляться"

Укрінформ
Компанія Zoom попередила, що користувачі, які не оновлять додаток до п’ятої версії до 30 травня, не зможуть скористатися послугами сервісу відеоконференцій.

Про це йдеться у блозі сервісу.

«Zoom Rooms тепер мають вищий рівень безпеки та контролю конфіденційності. Ми закликаємо організаторів конференцій Zoom Rooms оновити додаток для активізації цих функцій», - йдеться у повідомленні.

Як наголошують у компанії, з 30 травня для того, щоб приєднатися до будь-якої конференції буде потрібно використовувати Zoom 5.0 або новішу версію платформи. Користувачі більш ранніх версій Zoom просто не зможуть користуватися сервісом.

Читайте також: Користувачі Zoom скаржаться на проблеми з під’єднанням до відеоконференцій

Zoom 5.0 містить покращений стандарт шифрування, щоб надалі гарантувати, що контент, яким користувачі діляться на платформі, не може бути перехоплений сторонніми людьми.

В оновленій версії в рядку меню організатора відеоконференції елементи управління будуть згруповані разом і розташовуватимуться під значком «Безпека». Вони дозволять організатору вмикати або вимикати такі можливості учасників: демонструвати екран, спілкуватися в чаті, перейменовувати себе, а також видаляти учасника.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-