Стартап Cam Touch: у Чернігові презентують винахід, що перетворює поверхню на сенсор

Стартап Cam Touch: у Чернігові презентують винахід, що перетворює поверхню на сенсор

Укрінформ
На ІІ всеукраїнському інноваційному освітньому форумі "Grani. Місія вчителя сучасності. Vol.2020", який 14 вересня відбудеться у Чернігові, презентують український винахід Cam Touch, який перетворює будь-яку поверхню на сенсорну або інтерактивну.

Подію анонсувала пресслужба Чернігівської міської ради.

"Буде презентовано інноваційний український стартап - винахід під назвою Cam Touch, який перетворює будь-яку поверхню на сенсорну або інтерактивну", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в роботі загальнонаціонального вчительського форуму візьмуть участь близько 400 освітян із 17 регіонів України та 37 спікерів-експертів. У тому числі, багато педагогів із Чернігова. Триватиме форум один день і проходитиме на базі Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка.

Читайте також: Україна вперше візьме участь у виставці здорового харчування в Британії

У програмі заходу - дискусійна панель та майже 30 майстер-класів і тренінгів. Дебати проведуть на тему "Онлайн-освіта має цілком прийти на зміну класичному викладанню, а професія вчителя в її звичайному розумінні - піти в минуле", а тренінги й майстер-класи присвятять новітніми педагогічним підходам, методичним розробкам, технічним засобам та іншому.

Організатори сподіваються, що форум не тільки дасть освітянам корисну інформацію, а й надихне їх на педагогічні досягнення та інновації.

Захід пройде за підтримки Чернігівської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-