Україна і ОАЕ домовилися про спільні авіапроекти

Україна і ОАЕ домовилися про спільні авіапроекти

Укрінформ
Україна і Об’єднанні Арабські Емірати домовилися про реалізацію низки спільних проектів в авіаційній сфері.
Про це поінформував генеральний директор Укроборонпрому Павло Букін, коментуючи зустріч із заступником міністра оборони ОАЕ Абдулою Аль Хашми в рамках 53-го салону Paris Air Show 2019 в Лє Бурже, повідомляється на сайті Укроборонпрому.

"Якість літаків марки "Антонов" загальновизнана. Вони мають стабільний попит на ринку. Це підтверджено низкою переговорів у рамках "Paris Air Show 2019". Наразі найбільш перспективний ринок для нас – країни Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Українські літаки, які здатні працювати в екстремальних кліматичних умовах, повністю відповідають потребам військових та рятувальників. Тому очікуємо, що найближчим часом продукція "Антонова" займе вагому частину ринку у цих регіонах", - сказав Букін.

Читайте також: "Антонов" підпише контракт на виробництво 13 літаків для МВС

За його словами, сторони обговорили максимально широкий спектр співпраці, зокрема щодо логістичного забезпечення потреб Сухопутних військ ОАЕ.

Він повідомив, що одним із перспективних проектів, які обговорюються, є налагодження спільного виробництва безпілотних літальних апаратів на основі розробок ДП "Антонов".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-