YouTube долучається до боротьби із запереченням Голокосту

YouTube долучається до боротьби із запереченням Голокосту

Укрінформ
YouTube вводить заборону на відео, які вихваляють ідеологію нацизму, в тому числі заперечують Голокост.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

“Відеохостинговий сайт YouTube збирається посилити боротьбу проти екстремізму, дискримінації та ксенофобії. У зв'язку з цим платформа вводить заборону на всі відео, що вихваляють ідеологію нацизму і поширюють ідею переваги однієї соціальної групи над іншими", - йдеться в повідомленні.

За словами представників YouTube, боротьба з ксенофобією завжди була частиною їхньої політики. Для цього в 2017 році були обмежені функції коментування та відправки іншим користувачам роликів, які поширюють ідею переваги однієї соціальної групи над іншими. Після цього кількість переглядів таких відео, за даними компанії, скоротилося на 80%.

Читайте також: YouTube перестане показувати точну кількість підписників

Заборона відео, які виправдовують дискримінацію та обмеження будь-кого у правах за статевою, віковою чи расовою ознакою, релігією, інвалідністю або сексуальною орієнтацією має стати наступним кроком у цьому напрямку, підкреслюють у компанії.

"В остаточному підсумку ми будемо видаляти контент, що містить заперечення добре задокументованих подій, пов'язаних із проявом насильства, таких як Голокост або стрілянина в початковій школі "Сенді-Хук", - наголосили представники YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-