Uber запустить підводне таксі в Австралії

Uber запустить підводне таксі в Австралії

Відео
Укрінформ
Сервіс таксі Uber та австралійська туристична група Tourism Queensland запустять у понеділок, 27 травня, перший у світі підводний човен на Великому бар'єрному рифі в Австралії.

Про це повідомляє Uber.

“Компанія Queensland у партнерстві з компанією Uber сьогодні оголосила про запуск сервісу scUber - першого у світі підводного човна на Великому бар'єрному рифі - у понеділок, 27 травня”, - йдеться у повідомленні.

Сьюзан Андерсон, регіональний менеджер Uber в Австралії та Новій Зеландії заявив, що їхній сервіс таксі прагне використовувати потужність технологій на благо людства.

“Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з Queensland, щоб допомогти відкрити (людям - ред.) риф світу з запуском scUber", - додав він.

Читайте також: У Києві вперше у Європі запустили сервіс Uber Shuttle

Зазначається, що дослідження, проведені серед споживачів у 2018 році, виявили, що вивчення Великого бар'єрного рифу на підводному човні - "це найбажаніша майбутня мандрівка".

Вартість поїздки для двох становитиме 3 тисячі доларів. Ціна включатиме поїздку гелікоптером на острів Херон або на понтон Quicksilver Cruises біля узбережжя Порт-Дугласа, годину їзди на підводному човні та трансфер назад.

Фото: scuberqueensland.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-