Зеленський пропонує слідом за Африкою “перескочити” деякі етапи технологічної революції

Зеленський пропонує слідом за Африкою “перескочити” деякі етапи технологічної революції

Укрінформ
Україна за прикладом Африки може перескочити деякі етапи технологічної революції і перейти до більш просунутих інформаційних технологій.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у виступі iForum 2019 з доповіддю "Гарант Інновацій: творимо майбутнє разом", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перед нами стоїть немало викликів учорашнього дня, але чому одночасно з цим ми не можемо говорити про майбутнє? Є нормальні світові всім відомі приклади. Ось, мені подобається приклад Африки, яка успішно перескочила дротовий телефонний зв'язок і відразу перейшла до мобільного... Вони знайшли шлях, вони обминають ці ями вчорашнього дня. Відсутність вони роблять реальною перевагою кожного жителя їх країни", - сказав Зеленський.

У цьому контексті він визнав, що в Україні зараз багато проблем і багато "факапів". Але, на думку Президента, вони теж можуть стати шансами для змін.

"Ось вам приклади: за відсутності електромереж уряд може реально крокувати в сторону відновлюваної електроенергетики, за відсутності банківської інфраструктури - те, що реально у нас відбувається, - можна йти до цифрового банкінгу, за відсутності транспортної логістики треба йти до дронів", - вважає Зеленський.

Читайте також: Зеленський виступив на ІForum-2019

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський виступає на форумі інтернет-діячів iForum-2019. Його виступ проходить російською мовою. Доповідь супроводжується відео- та фотоматеріалами.

Український форум інтернет-діячів iForum-2019 присвячений проблемам розвитку Інтернету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-