Тестування інтернету речей: нацкомісія пропонує заходи безпеки

Тестування інтернету речей: нацкомісія пропонує заходи безпеки

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) запропонувала заходи для уникнення ризику для здоров’я та безпеки людей, домашніх тварин та майна при тестуванні технології інтернету речей для підвищення безпеки на дорогах.

Про це повідомляється на сайті НКРЗІ.

"В межах реалізації пілотного проекту для Міністерства інфраструктури України «Інтернет речей на дорогах на базі технології зв’язку IoT LTE B3 на мережі оператора зв’язку ПрАТ «ВФ Україна», Комісія запропонувала Заходи для уникнення шкідливих завад, електромагнітних завад, ризику для здоров’я та безпеки людей, домашніх тварин та майна, за умови яких можлива демонстрація радіообладнання ТОВ «Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна»", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Huawei уклала договори про розгортання 5G по всьому світу

Також НКРЗІ рекомендує компанії «Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна» за результатами демонстрації радіообладнання направити до НКРЗІ письмовий звіт.

Як повідомлялося, тестування технології інтернету речей для підвищення безпеки на дорогах з демонстрацією відповідного радіообладнання триватиме з 25 квітня до 25 червня 2019 року. Воно буде реалізовуватися на 21 кілометрі Дніпровського шосе. Протягом двох місяців тестуватиметься технологія інтернету речей на дорозі за допомогою мережі LTE (4G). А вже з другого півріччя 2019 року — за допомогою зв'язку 5G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-