Google Play оголосив конкурс для розробників ігор з 22 країн

Google Play оголосив конкурс для розробників ігор з 22 країн

Укрінформ
Google Play оголосила міжнародний конкурс для розробників комп’ютерних ігор, до участі в якому запрошуються представники з 22 країн, зокрема й України.

Про це повідомила директор з маркетингу розробників платформ та екосистем Патрісія Корреа в офіційному блозі Google.

"Запрошуємо до участі в конкурсі незалежних розробників ігор Google Play Indie Games Contest. Конкурс відкритий для розробників з країн Європи: Австрії, Бельгії, Білорусі, Чехії, Данії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Ізраїлю, Італії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Румунії, Росії, Словаччини, Іспанії, Швеції, України, Сполученого Королівства (включно із Північною Ірландією), а також Південної Кореї та Японії ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: France24 розповів, як Київ готується відбивати кібератаки під час виборів

До участі в Indie Games Showcase запрошуються незалежні розробники. Заявку можуть подавати учасники, яким виповнилося 18 років і які базуються в одній із країн, що беруть участь в конкурсі; мають 30 або менше працівників повної зайнятості і опублікували нову гру на Google Play після 1 січня 2018 року. Заявку можуть також подати розробники, які планують незабаром випустити нову гру; для цього необхідно надіслати її приватну бета-версію.

Прийом заявок завершується 6 травня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-