Київстар запроваджує платформу Cisco Jasper для керування М2М

Київстар запроваджує платформу Cisco Jasper для керування М2М

Інфографіка
Укрінформ
Один з найбільших українських операторів телекомунікацій "Київстар" у рамках стратегії розвитку напрямку IoT (інтернет речей — ред.) та М2М (міжмашинної взаємодії — ред.) запускає центр керування М2М SIM-картами від компанії Cisco Jasper.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

“Вже багато років бізнес-процеси автоматизуються за допомогою М2М-технологій: від обміну показників з приладів та відеоспостереження до передачі команд керування”, - зазначив директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар Євген Кражан.

За його словами, кількість М2М SIM-карток стабільно зростає, тому у бізнесу посилюється потреба в їх постійному контролі та управлінні, адже ці карти знаходяться у віддалених локаціях.

“Щоб перевершити очікування бізнес-клієнтів, ми пропонуємо центр керування М2М від Cisco Jasper, який є провідною у світі платформою", - додав представник компанії.

Як наголосив генеральний директор Global IoT Cloud в Cisco IoT Сінді Паттерсон, компанії, які запускають технології інтернету речей, часто стикаються з різними труднощами.

“Успіх їх подолання залежить від гнучкості та ступеня безпеки платформи, яка може бути запрограмована під різні сценарії розвитку ситуації. Ми раді, що вийшли на ринок України, і що Київстар з їх високошвидкісними мобільними мережами вибрав Cisco партнером для розширення можливостей бізнес-клієнтів на їх шляху до впровадження IoT-технологій. Сподіваємося, що партнерство з Київстар допоможе індустрії інтернету речей в Україні розвиватися та процвітати", - сказав він.

Читайте також: Київстар запровадив для бізнесу низку інноваційних сервісів

Центр керування Cisco Jasper дозволяє бізнес-клієнтам швидко масштабувати бізнес-процеси, таким чином збільшувати прибуток, а також знизити витрати на інформаційну систему в процесі її створення та експлуатації. Він дає можливість забезпечити надійну якість обслуговування клієнтів, налагоджувати процеси впровадження будь-якого типу мобільних пристроїв для мінімізації ризиків та збільшення прибутку та захистити розгортання технології IoT за допомогою багаторівневої системи безпеки.

Центр керування Cisco Jasper надає клієнтам виключну гнучкість у підключенні та управлінні технологіями IoT відповідно до унікальних потреб та бюджету конкретного бізнесу, а також дає можливість змінити налаштування у разі потреби.

IoT - це мережа пов'язаних через інтернет пристроїв, які збирають і обмінюються даними між собою. Найчастіше вона будується на технології М2М. У свою чергу, технологія М2М дозволяє приєднатися різним пристроям до телекомунікаційної мережі, а також обмінюватися даними між собою в автоматичному режимі. Вона широко застосовується у сферах охорони, фінансових організаціях, логістиці, енергетиці, сільському господарстві.

Інфографіка: Київстар

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-