Boeing проведе інформаційну сесію щодо літака 737 Max

Boeing проведе інформаційну сесію щодо літака 737 Max

Укрінформ
Компанія Boeing проведе у середу брифінг для понад 200 представників авіаіндустрії стосовно оновлення програмного забезпечення Boeing 737 Max.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву компанії.

“У намаганні повернути модель 737 Max до комерційного використання, Boeing запросив більше 200 пілотів, представників регулюючих органів та технічних лідерів взяти участь в інформаційній сесії у середу”, - йдеться у повідомленні.

Ця зустріч є сигналом того, що розробка запланованого Boeing оновлення програмного забезпечення наближається до завершення, однак патч досі потребує затвердження регулюючими органами.

“Інформаційна сесія у Рентоні, штат Вашингтон є частиною плану із обговорення з усіма чинними та майбутніми операторами 737 Max, а також їх національними регуляторами оновлення програмного забезпечення та тренувань”, - зазначається у матеріалі.

Читайте також: Ethiopian Airlines сумнівається, що пілотів Boeing добре інструктували

Як повідомлялося, пасажирський літак авіакомпанії Ethiopian Airlines, що летів з Ефіопії до столиці Кенії - Найробі, розбився у неділю, 10 березня. На борту перебували 149 пасажирів та вісім членів екіпажу, ніхто не вижив.

Згодом компанія Ethiopian Airlines висловила сумнів, що авіавиробник Boeing належним чином проінструктував пілотів про роботу програмного забезпечення на літаках моделі 737 MAX, що могло стати причиною авіакатастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-