Tesla запускає нові функції свого автопілота

Tesla запускає нові функції свого автопілота

Укрінформ
Компанія Tesla почала запровадження нової функції автопілота під назвою Autosteer Stop Warning Light, включену до останнього оновлення ПО автомобіля.

Водії отримуватимуть попередження про те, що попереду їх чекає червоне світло світлофора, повідомляє hightech.fm.

Система Tesla Autopilot може полегшити керування, враховуючи нові функції. Тепер Autopilot поступається дорогою, коли виявляє, що автомобіль попереду хоче перейти на вашу смугу руху. Autopilot виділить його на приладовій панелі і пригальмує, аби створити додатковий простір.

Крім того, Autosteer може попередити водія, що попереду на нього чекає червоне світло світлофора або сигнал про гальмування машини попереду. Як уточнюється у повідомленні компанії, нова функція покликана допомогти поліпшити безпеку руху. На екрані з'явиться повідомлення для водіїв, які використовують Autosteer, і якщо вони їдуть досить швидко, то можуть спалахнути червоні сигнали.

Читайте також: Tesla показала новий електрокар-кросовер Model Y

Водночас ця функція не приводитиме у дію гальма автомобіля, але забезпечить візуальний і звуковий сигнал, який дозволяє водієві знати, що йому необхідно негайно поновити керування автомобілем та уповільнити хід.

Функція працює, використовуючи інформацію, накопичену Tesla у своїх картографічних даних, щоб підтвердити наявність стоп-сигналу. За ним на черзі ще одна функція, яка розпізнаватиме знаки зупинки. Ця функція доступна для автомобілів США з пакетами Autopilot і Full Self-Driving, випущеними після 2016 року.

Фото: teslarati.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-