Samsung готує випуск ще двох гнучких смартфонів — Bloomberg

Samsung готує випуск ще двох гнучких смартфонів — Bloomberg

Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung Electronics Co. розробляє ще два гнучких смартфони, як наступники для свого гнучкого смартфона Galaxy Fold.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на людей обізнаних із внутрішніми планами компанії.

Samsung Electronics Co. працює над розробкою пари нових гнучких смартфонів, як наступники для свого Galaxy Fold. Таким чином компанія сподівається зайняти передову позицію в новому ринковому сегменті”, - йдеться у повідомленні.

За словами співрозмовників, один пристрій схожий на мушлю, а інший, який згортається в сторону від користувачів, більш нагадує смартфон китайської компанії Huawei - Mate X.

Як повідомили джерела, Samsung планує представити смартфон, який вертикально згортається, наприкінці цього року або на початку наступного. При цьому компанія використовує макети для покращення дизайну самого пристрою. Також відомо, що в цього смартфона встановлений додатковий екран на зворотній стороні.

За словами обізнаних з планами компанії людей, другий смартфон буде представлений після першого. Він є тоншим, адже в нього немає додаткового екрана.

Читайте також: Samsung показала смартфон з гнучким екраном

Зазначається, що компанія може також встановити датчик для відбитків пальців у дисплеї на своїх гнучких смартфонах.

У компанії відмовилися коментувати новину.

Як повідомлялося, 21 лютого компанія Samsung презентувала новий смартфон Galaxy Fold, який має гнучкий екран та шість камер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-