Amazon запускає нову мережу продуктових магазинів – WSJ

Amazon запускає нову мережу продуктових магазинів – WSJ

Укрінформ
Одна з найбільш успішних на сьогодні американських компаній - корпорація Amazon - планує запустити додатковий сегмент продажів, який спеціалізуватиметься на харчових продуктах.

Для цього буде відкрита нова мережа магазинів, йдеться в матеріалі американського видання The Wall Street Journal.

"Компанія Amazon.com Inc. планує відкрити десятки продуктових магазинів у кількох великих містах США, оскільки роздрібний гігант прагне розширити свою діяльність у сфері харчових продуктів, а також охопити більше інших аспектів життя споживачів", - зазначає видання.

Читайте також: Amazon вклала у виробника е-пікапів $700 мільйонів

Планується, що перший такий магазин буде створений в Лос-Анджелесі вже наприкінці нинішнього року. На початку наступного року очікується відкриття ще двох нових продуктових маркетів, однак де саме, поки що не уточнюється.

Загалом же, у ближчій перспективі заплановане відкриття десятків торговельних майданчиків у містах Сан-Франциско, Вашингтон, Сіетл, Чикаго. Через кілька років, в залежності від успішності бізнесу, кількість таких маркетів може сягнути двох тисяч.

Читайте також: Аmazon відмовився від будівництва штаб-квартири у Нью-Йорку

При цьому зазначається, що нові продуктові магазини Amazon відрізнятимуться від мережі Whole Foods, яка спеціалізується, головним чином, на продажах органічних продуктів харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-