Київcтар підключив 4G ще у 85 населених пунктах

Київcтар підключив 4G ще у 85 населених пунктах

Укрінформ
Мобільний оператор "Київcтар" підключив до 4G-зв’язку ще 85 населених пунктів у шести областях.

Про це повідомляється на сайті оператора.

"Мобільний інтернет 4G з’явився у районних центрах Арциз, Березна, Володимир-Волинський, Дунаївці, Камінь-Каширський, Каланчак, Красилів, Мукачеве, Нова Каховка, Острог, Сарни, Чаплинка, Яготин і селах цих районів. Завдяки цьому ще 450 тисяч мешканців України у 85 населених пунктах отримали можливість користуватись новими технологіями мобільного зв’язку", - йдеться в повідомленні.

Зазначені населені пункти розташовані у Волинській, Закарпатській, Київській, Одеській, Рівненській та Хмельницькій областях.

Наразі мережа 4G Київстар охоплює 3 916 населених пунктів, де мешкають 22,2 млн жителів України, а це - 53,4% населення.

За 2018 рік використання мобільного дата-трафіка в мережі Київстар порівняно з 2017 роком збільшилось на 153%, до 2 753 Мб на абонента.

Читайте також: Київcтар охопив 4G-зв'язком ще понад 100 населених пунктів

Київстар надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G, для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-