Комісія з цінних паперів та бірж США подала до суду на Маска

Комісія з цінних паперів та бірж США подала до суду на Маска

Укрінформ
Комісія з цінних паперів та бірж звернулася до федерального суду зі звинуваченням виконавчого директора Tesla Ілона Маска у порушенні угоди, якої він, його компанія та комісія досягли минулого року.

Про це повідомляє The New York Times.

"Комісія з цінних паперів та бірж у понеділок звернулася до федерального суду з проханням притягнути до відповідальності пана Маска, головного виконавчого директора компанії Tesla, за порушення угоди, якої він та його компанія досягли з комісією минулого року", - йдеться у повідомленні.

Комісія заявляє, що Маск опублікував неправдиву інформацію про план компанії з виробництва на рік у своєму пості у Twitter 19 лютого, не погодивши це з юристами компанії, як він мав зробити відповідно до угоди.

Читайте також: Ілон Маск взяв іпотечні кредити на суму $61 мільйон - Bloomberg

Комісія подала до суду на Маска та Tesla минулого року за публікацію у Twitter, в якій він сказав, що він "забезпечив фінансування", щоб приватизувати компанію за $420 за одну акцію. Виявилося, що план приватизації компанії був у набагато більш початковому стані, ніж вказував його твіт.

Цього разу сумнів викликає наступний твіт Ілона Маска - "у 2011 році Tesla виробила 0 автомобілів, але у 2019 році виробить близько 500 тисяч автівок".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-