В українських кінотеатрах показуватимуть класику аніме

В українських кінотеатрах показуватимуть класику аніме

Укрінформ
Кінокомпанія KyivMusicFilm запускає в український прокат покази робіт знаменитої японської анімаційної студії Studio Ghibli. Першим стане всесвітньо відоме аніме “Віднесені привидами” Хаяо Міядзакі.

Як повідомляють у KyivMusicFilm, 2019-й стане роком великої ретроспективи відреставрованих та озвучених українською мовою фільмів Хаяо Міядзакі та Studio Ghibli в Україні.

“Покази аніме стали логічним продовженням нашого розвитку як дистриб’ютора, який намагається тримати руку на пульсі актуального кіно. Ми розуміємо, що альтернативний кіноконтент – це не лише фільми про музику чи живопис. Ми постійно намагаємося вийти за горизонти власних інтересів і охопити нову аудиторію”, – розповіла Укрінформу представниця KyivMusicFilm Аліка Харченко.

Читайте також: Китайці створять аніме-серіал про Карла Маркса

Також вона додала: “В аніме велике ком’юніті, а от цікаві події проходять не так вже й часто. Сподіваємось, наші покази стануть додатковим приводом зібратися у класній компанії для перегляду, а для декого нарешті відкрити світ найкращого аніме на великому екрані”.

“Віднесені привидами” — це мультфільм про пригоди дівчинки Чіхіро у спустошеному місті. Він став однією з найуспішніших робіт за всю історію студії Гіблі, а також отримав премію Оскар та «Золотого ведмедя» на Берлінському кінофестивалі.

На українські екрани мультфільм вийде 7 лютого. Покази пройдуть у столичних кінотеатрах «Київ» і «Жовтень», мережах кінотеатрів «Батерфляй» і «Планета кіно». Крім столиці, “Віднесені привидами” покажуть у Львові, Одесі, Харкові та Сумах.

У планах компанії KyivMusicFilm – представити на великих екранах й інші легендарні японські мультфільми, зокрема “Мій сусід Тоторо”, “Мандрівний замок” і “Принцеса Мононоке”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-