Випробування на міцність: корпус нового БТР

Випробування на міцність: корпус нового БТР "розстріляють" впритул

Фото
Укрінформ
Експериментальний зразок БРТ-3 зі сталі виробництва однієї з країн НАТО найближчим часом випробують на полігоні під контролем Міноборони України.

Про це повідомляє прес-служба ДП "Укроборопром"

"ДП "Київський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", виготовив експериментальний корпус БТР-3ДА з броньованої сталі виробництва однієї з країн НАТО. Експериментальний корпус, для виготовлення якого було необхідно зварити понад 1800 окремих деталей, з яких майже 1000 - броньованих, найближчим часом буде направлений на полігон для проведення випробувань під контролем Міністерства оборони України. Для цього корпус буде обстріляний з мінімальних дистанцій з різного озброєння, зокрема, великокаліберного кулемета", - інформує сайт відомства.

Читайте також: Укроборонпром цьогоріч передав на фронт 3,5 тисяч одиниць зброї - Турчинов

Як зазначається в повідомленні, використання сталі країн-членів НАТО дозволяє значно диверсифікувати постачальників броні та не залежати від одного постачальника.

Після успішних випробувань та за наявності замовлень з боку державних силових структур, Київський бронетанковий завод зможе самостійно зварювати корпуси для БТР-3ДА, що дозволить значно розширити виробництво бойових машин, які з початком російської агресії довели свою високу ефективність на полі бою.

Фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-