Рада директорів Tesla обрала нову очільницю

Рада директорів Tesla обрала нову очільницю

Укрінформ
Рада директорів компанії Tesla обрала нову голову ради директорів: замість винахідника та засновника Ілона Маска компанію відтепер очолюватиме Робін Денхолм.

Про це йдеться у блозі компанії.

"Tesla рада повідомити, що Робін Денхолм була обрана головою ради директорів компанії і негайно обіймає посаду", - йдеться у блозі Tesla.

Раніше Денхолм працювала на посаді фінансового директора найбільшої телекомунікаційної компанії Австралії Telstra. А з 2014 року вона була незалежним членом у раді директорів компанії Маска.

"Я вірю в цю компанію, я вірю в її місію, і я з нетерпінням чекаю, аби допомогти Ілону й команді Tesla досягти стабільної прибутковості та забезпечити довгострокову акціонерну вартість", - повідомила Денхолм. 

Зазначається, що поки для Денхолм триватиме період переходу з австралійської компанії до Tesla, їй в роботі буде допомагати сам Ілон Маск.

Читайте також: ФБР розслідує справу проти Tesla через Model 3

Як повідомлялося, 17 жовтня американський суд підтвердив мирову угоду між Комісією з цінних паперів і компанією Tesla. Згідно з цією угодою, Маск не зможе обіймати посаду голови ради директорів протягом трьох років. 

Фото: Wall Street Journal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-