Україна зацікавлена у розвитку єдиного цифрового ринку з ЄС - Климпуш-Цинцадзе

Україна зацікавлена у розвитку єдиного цифрового ринку з ЄС - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Віце-прем'єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе переконана, що розвиток єдиного цифрового ринку між Україною та Європейським Союзом буде вигідним для обох сторін. 

Про це вона сказала на щорічній конференції Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для нас ця цифрова економіка важлива. Ми зацікавлені у спільному цифровому ринку з Європейським Союзом", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, Українській державі вдається поступово виходити на позитивні досягнення щодо гармонізації цифрових ринків. Україна в рамках Східного партнерства продовжує тримати лідерську позицію щодо співпраці  та узгодження тарифів на міжнародний роумінг як з країнами Східного партнерства, так і з країнами Європейського Союзу, зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: Лекції у британському університеті читатимуть "голограми"

Віце-прем'єр-міністр переконана, що розвиток єдиного цифрового ринку для країн Східного партнерства вигідний в тому числі й для ЄС, оскільки він допоможе усім сторонам отримати нові можливості з цифрових технологій і надасть новий поштовх розвитку економіки, модернізації інфраструктури та сприятиме загальному розвитку торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-