Правоохоронній системі необхідне впровадження новітніх технологій - Аваков

Правоохоронній системі необхідне впровадження новітніх технологій - Аваков

Фото, відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що в українській правоохоронній системі необхідно впровадити сучасні технології.

Про це він заявив 31 жовтня під час візиту на Міжнародну виставку технологій внутрішньої національної безпеки і поліцейського обладнання MILIPOL Qatar 2018, інформує прес-служба МВС.

Аваков на Міжнародній виставці технологій внутрішньої національної безпеки і поліцейського обладнання MILIPOL Qatar 2018. Фото: Арсен Аваков

«Наша правоохоронна система потребує впровадження новітніх технологій. Наразі ми масштабуємо програму «Безпечне місто» на територію всієї держави. Вона вже працює в Маріуполі, Києві та Дніпрі. Основа її діяльності - застосування сучасної інформаційно-комп'ютерної системи, яка надає можливість цілодобового моніторингу оперативної обстановки. Наші камери можуть тривалий час працювати без електрики, у нічний час та у будь-які погодні умови», - сказав Аваков.

Зі свого боку голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що Україна - це держава, яка має досвід у військових конфліктах та ситуаціях з підвищеними ризиками.

Читайте також: Автокефалія для України: МВС обіцяє діяти жорстко в разі провокацій

«Нас не цікавить просто техніка, ми прагнемо впровадити новітні технології в правоохоронну систему нашої країни. А Катар знаходиться серед лідерів, які використовують роботів поліцейських, керовані дрони, які фіксують оперативну обстановку. До таких норм нам треба ще працювати», - уточнив Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-