Гройсман нагадав, де закладається фундамент інновацій і технологічного розвитку

Гройсман нагадав, де закладається фундамент інновацій і технологічного розвитку

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що визнання результатів діяльності вітчизняних інституцій у сфері стандартизації та споріднених видів діяльності на міжнародному рівні стане логічним продовженням реформ, які реалізуються в Україні.

Про це йдеться у його привітанні до Дня працівників сфери стандартизації та метрології, текст якого оприлюднив Урядовий портал.

“Переконаний, що визнання результатів діяльності вітчизняних інституцій у сфері стандартизації та споріднених видів діяльності на міжнародному рівні стане логічним продовженням реформ, які реалізуються в Україні. Наші фахівці сфери стандартизації та споріднених видів діяльності закладають гідний фундамент для запровадження інноваційних технологій та методологій, а тому роблять вагомий внесок у забезпечення розвитку національної економіки та модернізацію виробничого потенціалу країни”, - зазначив Гройсман.

За його словами, в умовах активної торговельно-економічної інтеграції України до високорозвинутих суспільств Європейського Союзу, а також інших країн заходу — перед урядом стоїть мета підвищення конкурентоздатності вітчизняної продукції, сприяння її виходу на світовий ринок.

Читайте також: Гройсман обіцяє компенсацію всіх збитків від вибухів під Ічнею

“Саме тому захист здоров’я та життя громадян, ефективне регулювання ділового середовища, адаптація законодавства до високих міжнародних стандартів — наші першочергові завдання у сфері стандартизації та метрології”, - додав Прем’єр-міністр.

Глава уряду також наголосив, що нині міжнародна організація стандартизації у зв’язку з радикальними змінами в економічному поступі, зумовленими передовими технологіями та інноваційними підходами, все більше вимог висуває до процесів виробництва. "Українські підприємства, щоб бути успішними та конкурентоздатними, активно засвоюють такі інновації та виходять на якісно новий щабель розвитку”, - наголосив він.

Гройсман подякував всім працівникам сфери стандартизації та метрології і бажав їм професійного зростання, успіхів, добробуту та значних звершень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-